Welkom op de webpagina van Carnavalsvereniging de Hoefstampers!

Carnaval geldt als de ‘vooravond van het vasten’. Traditiegetrouw worden door carnavalsverenigingen de 40 dagen tot vasten ingeluid met feest, polonaise en gezelligheid. Het zuiden van Nederland, onder de rivieren, staat bekend om de uitzinnige feesten tijdens Carnaval. Maar ook ons kleine de Hoef doet hier zeker niet onder! De Hoefstampers zijn het levende bewijs dat ook boven de rivieren het Carnaval leeft!

Tijdens de feestelijke dagen van het Carnaval wordt de Hoef omgetoverd tot het Stampersgat. Jaarlijks worden er voor verschillende doelgroepen verschillende festiviteiten georganiseerd; de 55+-avond, de Kindermiddag, en het reguliere carnavalsfeest.

Op deze pagina leest u wie wij zijn, en nog belangrijker, wanneer u bij ons van harte welkom bent om mee te feesten! Al deze informatie is te vinden onder activiteiten en ook op onze Facebook-pagina.

Ook kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres: cvdehoefstampers@gmail.com of via het contactformulier op deze website.

Wij zien u graag een keer aansluiten in onze polonaise!

Een driewerf Alaaf namens Carnavalsvereniging de Hoefstampers!


“V.l.n.r. Jack Koot, Herman van Veen, Arjan Kooijman, Daniella van Blokland, Barbara Vos, Stefan Cornelissen, Marina Korenwinder, Kees Bakker, Paul Stolwijk.”