Beste inwoners van De Hoef,

Inmiddels is de lente formeel al een aantal weken begonnen, maar ons geduld wordt nog wel even op de proef gesteld voordat we echt kunnen gaan genieten van het heerlijke voorjaarsweer. De sneeuw-, en hagelbuien gieren ons nog om de oren terwijl we allemaal zo’n behoefte hebben aan dat heerlijke lentezonnetje, het ontluiken van de natuur en onze eerste momenten in de tuin. Op voor een nieuw begin!

Een nieuw begin is er ook voor het Dorpscomité. De vele gesprekken met inwoners van ons dorp heeft ons er toe gebracht om het bestuur in hoofdlijnen onder te verdelen in diverse werkgroepen met een zogenaamde voortrekker. Het nieuwe Dorpscomité is met, enthousiasme en energie voor het eerst op 25 maart 2021 samengekomen. Wij willen onszelf graag via deze weg aan u voorstellen.

Voorzitter: Louise Out van Staveren (Lid Dc)
Secretaris: Monique Duivenvoorden (Lid Dc)
Penningmeester: Petri Hofsté (Lid Dc)

Werkgroep Bouwen/Wonen:
Kees Bakker (Lid Dc)
Jan Janmaat (Lid Dc)
Marco Wahlen

Werkgroep Communicatie:
Leo van den Hoek (Lid Dc)
Diederik Bovenkerk (Lid Dc)
Chantal Zaat

Werkgroep Landschap / Natuur & Milieu / Historisch karakter:
Maria de Lange (Lid Dc)
Sebastiaan Haverhoek
Tessa Hoogeveen
Anneke van Scheppingen
Ronald Wieman

Werkgroep Verkeersveiligheid:
open

Werkgroep Welzijn/Voorzieningen:
Julia Heidstra (Lid Dc)
Kiki de Ridder
Nicole Sassen
Derk Sloot

In de komende nieuwsbrieven willen wij u graag voorstellen aan de leden van iedere werkgroep en hun plannen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze wijze maximaal inzetbaar zijn om de belangen van het dorp te behartigen. Maar we willen ook voor u, dorpsbewoner, bereikbaar zijn voor de dingen die voor u belangrijk zijn. Wij luisteren graag naar uw mening, ideeën en suggesties. Met die gedachte bieden wij u de mogelijkheid om, naast ons mailadres info@dehoefinfo.nl, ook uw suggesties in een brievenbus te posten. Deze zal eerdaags bij de entree van ‘de Springbok’ worden geplaatst en zal regelmatig worden geleegd

Als dorpscomité willen wij ook spreekbuis zijn vanuit het dorp naar de gemeente en vice versa. Graag informeren wij u daarom over het ‘Verkeersveiligheid’ voorstel van de gemeente dat wij deze week ontvangen hebben. Mocht u hier op- of aanmerkingen over hebben, dan horen we die graag op info@dehoefinfo.nl! 

Met een warme hartelijke groet,

Het Dorpscomité.